Projecte Educació Àsia | ONG Índia | Millora Escola Secundària

L'escola d'educació secundària de Mawlangdep (Índia) necessita ser ampliada.

Aquest projecte educatiu a l'Índia té l'objectiu de millorar l'escola d'educació secundària de Mawlangdep. Amb la teva ajuda, podem fer-ho realitat.

Mawlangdep es troba en l'estat de Meghalaya, al nord-est de l'Índia. El projecte té per objecte l'ampliació d'un col·legi existent mitjançant la construcció de cinc noves aules.

Els caputxins treballen a la zona des de 2007, gestionen el col·legi i l'internat dels nois, però demanen la col·laboració de Mans Unides per a ampliar-lo, ja que, ara per ara, no tenen l'espai necessari per a tots els alumnes que tenen, d'aquesta manera també un motiu d'abandó escolar.

Sol·liciten, per tant, l'ajuda de Mans Unides, per millorar l'atenció als alumnes actuals i augmentar el nombre fins a 850. En el complex on s'ubica l'escola dels caputxins tenen també un internat, i un petit centre de salut on atenen els nens i també els habitants de la comunitat.

PROBLEMES CONCRETS A RESOLDRE

Millorar l'escola d'educació secundària, millorant així l'atenció dels nois i noies, per poder augmentar el nombre fins a 850 alumnes, gràcies a la construcció de 5 noves aules de 45 m² cadascuna.

DESCRIPCIÓ BENEFICIARIS

Està dirigit a nens i nenes tribals, principalment Khasis, Jaintia i Garos, que viuen en zones muntanyoses de l'interior i que no tenen de tota mena de serveis en relació amb temes d'educació, de salut i de formació, per tant, el projecte beneficiarà a centenars de nens i nenes tribals, que viuen en 30 pobles de l'interior.

Perquè Mans Unides pugui dur a terme projectes com aquest.

Dóna

També et pot interessar

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te