Projecte Social Àsia | ONG Índia | Enfortiment Dona

La dones de Dungarpur (Índia) necessiten millorar la seva forma de vida.

Aquest projecte social a l'Índia té l'objectiu d'ajudar en la formació, salut i desenvolupament de les dones de Dungarpur. Amb la teva ajuda podem fer-ho realitat.

El projecte es localitza en 11 llogarets del districte de Dungarpur en l'estat de Rajashtan, frontera amb el Pakistan.

L'índex d'alfabetització és del 59% en homes i de 35% en les dones. Les nenes es casen als 14-15 anys, encara que és il·legal. Moltes d'elles a més pateixen violència domèstica. En general, les dones no són respectades com a persones

El soci local, les Carmelites de la Caritat Vedruna, porten treballant a la zona des de l'any 1991 pel desenvolupament dels seus habitants. A través de les seves activitats educatives, sanitàries i socials han contactat amb 25 pobles tribals i d'ells han seleccionat a 11 per la seva extrema marginalitat. 

La Congregació de les Carmelites de la Caritat Vedruna, sol·licita a Mans Unides ajuda per posar en marxa un projecte a tres anys amb el que pretenen aconseguir l'autosuficiència dels grups de base perquè puguin promoure canvis socials, així com millorar les condicions sanitàries de la població beneficiària. El soci local col·laborarà amb un vehicle, les despeses operatives i medicaments; el que representa un 22% del cost total, d'altra banda, Mans Unides els donarà suport amb els sous del personal i amb el cost dels campaments de salut i els diferents tallers.
 

PROBLEMES CONCRETS A RESOLDRE

Enfortir a la dona, capacitar a dones líders, de les quals una part seran joves, i es realitzaran campaments i campanyes de salut. En el pla alimentari, es fomentarà la creació de 275 petites hortes familiars a través de la distribució de llavors i plançons per suplir les mancances alimentàries.

DESCRIPCIÓ BENEFICIARIS

Els seus habitants són tribals de diferents religions. Viuen a cases de guix i fang, sense ventilació i sense serveis de salut. La majoria tenen un tros de terra per cultivar, però com que no tenen reg només poden cultivar durant les pluges monsòniques de juliol-setembre i les collites no són suficients per a tot l'any. La paga per un dia de treball acostuma a ser de mig dòlar. En els llocs de treball, s'explota sexualment a les dones i noies joves. Els beneficiaris directes seran 1.100 persones. Els indirectes unes 3.000 persones que habiten en els 11 pobles.

Perquè Mans Unides pugui dur a terme projectes com aquest.

Dóna

També et pot interessar

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te