Sensibilització als carrers

Segons les darreres dades oficials, 1.300 milions de persones viuen afectades per la pobresa multidimensional i als 690 milions de persones que pateixen fam, s'hi sumarien entre 83 i 132 milions més arran de la crisi del coronavirus, segons estimacions de l'últim informe publicat per FAO.

Una de les prioritats de la feina de Mans Unides és donar a conèixer i denunciar davant la societat espanyola l'existència d'aquesta terrible realitat per tal de fer front de manera col·lectiva a les causes que les provoquen i trobar les millors solucions.

Proyectos de Educación para la Ciudadanía Global

Sensibilización con Organismos Públicos y Delegaciones

El fin de todas estas actividades es dar a conocer las situaciones de pobreza y desigualdad existentes en los países en desarrollo, así como las causas que las producen, y generar un clima que propicie la concienciación sobre los Objetivos de Desarrollo Sostenible y la Agenda 2030. 

Algunos de los proyectos son llevados a cabo por Manos Unidas a través de sus 72 Delegaciones.

Clipmetratges categoria general

El teu punt de vista pot canviar el món

Et preocupen les desigualtats? Pots explicar una idea en un vídeo d'un minut? Si ets major d'edat, participa en la categoria general del Festival de Clipmetratges de Mans Unides i uneix-te a la lluita contra la fam.

Enregistra un vídeo d'1 minut i 10 segons màxim, comptant amb les cartel·les de festival, inscriu-t'hi, envia'l, i podràs guanyar un viatge únic i molts premis més.

Exposicions Mans Unides

Elaborades per a cada Campanya o amb temàtiques concretes

El treball de sensibilització que Mans Unides realitza a Espanya es completa amb les exposicions que s'elaboren cada any. Amb temàtiques concretes o bé, centrades en el tema de cada Campanya, aquestes exposicions recorren el territori nacional, en les diferents activitats que amb elles realitzen les nostres 72 delegacions.

A més, si no pots veure-les als carrers, t'oferim el seu contingut en línia.

Últimes campanyes

 • Campaña 2024
  El Efecto Ser Humano
  2024
 • Campaña 2023
  Frenar la desigualdad está en tus manos
  2023
 • Campanya 63
  La nostra indiferència els condemna a l'oblit
  2022

Premis Mans Unides

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te