Sensibilització als carrers

Una de les prioritats de la feina de Mans Unides és donar a conèixer i denunciar davant la societat espanyola l'existència de la fam i la pobresa, com a part de la vida diària de més de 800 milions de persones, per tal de fer front de manera col·lectiva a les causes que les provoquen i trobar les millors solucions.

Proyectos de Educación para la Ciudadanía Global

Sensibilización con Organismos Públicos y Delegaciones

El fin de todas estas actividades es dar a conocer las situaciones de pobreza y desigualdad existentes en los países en desarrollo, así como las causas que las producen, y generar un clima que propicie la concienciación sobre los Objetivos de Desarrollo Sostenible y la Agenda 2030. 

Algunos de los proyectos son llevados a cabo por Manos Unidas a través de sus 72 Delegaciones.

Clipmetratges categoria general

El teu punt de vista pot canviar el món

Et preocupen les desigualtats? Pots explicar una idea en un vídeo d'un minut? Si ets major d'edat, participa en la categoria general del Festival de Clipmetratges de Mans Unides i uneix-te a la lluita contra la fam.

Enregistra un vídeo d'1 minut i 10 segons màxim, comptant amb les cartel·les de festival, inscriu-t'hi, envia'l, i podràs guanyar un viatge únic i molts premis més.

Exposicions Mans Unides

Elaborades per a cada Campanya o amb temàtiques concretes

El treball de sensibilització que Mans Unides realitza a Espanya es completa amb les exposicions que s'elaboren cada any. Amb temàtiques concretes o bé, centrades en el tema de cada Campanya, aquestes exposicions recorren el territori nacional, en les diferents activitats que amb elles realitzen les nostres 72 delegacions.

A més, si no pots veure-les als carrers, t'oferim el seu contingut en línia.

Trienni de la Fam 2016-2018

 • Campanya 62
  Contagia solidaritat per acabar amb la fam
  2021
 • Campanya 61
  Qui més pateix el maltractament al planeta no ets tu
  2020
 • Creemos en la igualdad y en la dignidad de las personas
  60 aniversario de Manos Unidas
  2019

Premis Mans Unides

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te