Sensibilització a les parròquies

El Papa Francisco convida que les parròquies estiguin animades per un "esperit missioner" que les converteixi en "llocs de transmissió de la fe i testimoni de la caritat". Per ajudar-les en aquesta feina, Mans Unides prepara cada any uns materials de sensibilització específics, en els quals s'uneixen les seves línies de treball amb la seva visió i els seus valors, que neixen de l'Evangeli i s'emmarquen en la Doctrina Social de l'Església.

Materials de formació cristiana

Mans Unides - Mans Creients

Materials per a catequistes, formadors, sacerdots i famílies, i recursos dirigits a totes les edats (nens, adolescents, joves i adults), per a una formació que ajudi al compromís pel desenvolupament integral i del canvi d'actituds i estils de vida, prenent consciència de la responsabilitat que tenim en la perpetuació d'aquestes estructures de pecat. Així, junts, intentarem fer realitat el somni de Déu: que tots tinguem una vida digna i ens preocupem per buscar el bé, la bondat i la bellesa.

Altres materials

Elaborats de forma puntual

A més dels materials que acompanyen cada Campanya, Mans Unides elabora altres materials de contingut religiós, en ocasió de moments especialment rellevants per a l'Església catòlica, o que en sorgeixen com a resposta a l'actualitat del moment. En tots ells s'hi reflecteix la visió cristiana de l'Organització, relacionant-la d'una manera o altra, amb les dues línies de treball, a Espanya i als països de Sud.

Segueix-nos i contacta

Segueix-nos a Twitter: @manoscreyentes

Si no trobes el material que busques, necessites més informació o tens algun dubte, posa't en contacte amb l'equip de Parròquies de Mans Unides.

parroquias.epd2@manosunidas.org

Notícies

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te