En xarxa amb els altres

El treball en xarxa és una eina eficaç per realitzar accions i campanyes de sensibilització i incidència. Aquesta feina, al costat d'organitzacions dedicades a la cooperació al desenvolupament tant a escala nacional com internacional, facilita una major presència a la societat i ens enforteix en la nostra missió de construir un món més just.

En aquest apartat destaquem aquelles xarxes amb les que estem desenvolupant campanyes de sensibilització i incidència.

Descobreix les nostres xarxes externes     Coneix les campanyes en profunditat

Àmbit nacional

Destaquem la nostra pertinença a la Coordinadora d'ONG per al desenvolupament, amb qui participem a la campanya “Pobresa Zero”. Alhora, participem a la campanya Enllaça't per la Justícia des d'on Càritas, Cedis, CONFER, Justícia i Pau, Mans Unides i REDES, com a entitats de cooperació per al desenvolupament de l'Església, volem sensibilitzar la societat espanyola amb una mateixa veu. Sumem esforços, recursos i capacitats per reflexionar sobre les causes i conseqüències de la pobresa i unides ens comprometem a contribuir a la seva erradicació. Amb aquesta última xarxa participem a la campanya
“Si tens del cura del planeta, combats la pobresa”.

Àmbit internacional

Destaquem la nostra presència a CIDSE, l'aliança d'organitzacions catòliques de desenvolupament d'Europa i Amèrica de Nord. Amb ells vam participar a la campanya "Canviem pel planeta, cuidem les persones".

Notícies

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te